Dennis Weening: ,,Nooit seks tijdens Expeditie”

Expeditie Robinson 2017.|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Vanessa Bontje

Zon, zee en strand zijn normaal gesproken dé ingrediënten voor een zinderende zomerliefde, maar niet voor de deelnemers van Expeditie Robinson. Ondanks dat de kandidaten op een exotisch, onbewoond eiland verblijven, is de romantiek ver te zoeken. Om over erotiek maar te zwijgen. Presentator Dennis Weening weet waarom…

De spanning stijgt voor liefhebbers van Expeditie Robinson, want vanavond wordt op RTL 5 het 18e seizoen afgetrapt. De titanenstrijd tussen twee kampen op een exotisch eiland wordt al jaren zeer goed bekeken, maar nu pas is onthuld waarom er ondanks de zon, zee en strandlocaties nooit geflirt of gevreeën wordt in het programma.

Liefdesrelaties

,,Expeditie Robinson is allesbehalve Temptation Island”, zegt Marieke Elsinga in het AD. En presentatrice Nicolette Kluijver, die eerder dit jaar een zware operatie onderging omdat er een tumor in haar long werd ontdekt, vult aan: ,,Er worden vriendschappen voor het leven gesloten, maar bij mijn weten zijn er nooit liefdesrelaties ontstaan.”

Seks

En daarvoor heeft co-host Dennis Weening een verklaring: ,,Toen Géza Weisz (acteur, red.) meedeed, zei hij me: ‘Ik weet dat er nog nooit seks is geweest op Robinson, maar het gaat mij gebeuren.’ Maar het is niet gelukt. Het libido verdwijnt. Je bent alleen maar aan het overleven.”

Expeditie

Deze editie van Expeditie Robinson heeft ook vier deelnemers die geen bekende Nederlanders zijn. Naast ex-Ajax voetbalster Anouk Hoogendijk, presentatrice Marieke Elsinga, acteur Roeland Fernhout, acteur Niels Gomperts, producente Nicole Buch, musicalster Carolina Dijkhuizen, zanger Danny Froger, actrice Soundos El Ahmadi, showbizverslaggeefster Shelly Sterk, rapper Brace, Youtube-held Kaj Gorgels, bariton Henk Poort, oud-voetballer Richard Witschge en zijn dochter, model Joëlle, rapper Lil’Kleine zijn onbekende Nederlanders Carlos Platier Luna, Herold Dat, Imke Wieffer en Marlé Janssen te zien.

Tags

ANOUK HOOGENDIJKBRACECAROLINA DIJKHUIZENDANNY FROGERDENNIS WEENINGEXPEDITIE ROBINSONHENK POORTJOËLLE WITSCHGEKAJ GORGELSLIL'KLEINEMARIEKE ELSINGANICOLE BUCHNIELS GOMPERTSRICHARD WITSCHGEROELAND FERNHOUTRTL5SHELLY STERKSOUNDOS EL AHMADI

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck