Dennis Weening vindt sapkuur zwaarder dan Expeditie Robinson

Door: DitjesDatjes
14-01-2021

Dennis Weening is begonnen aan een sapkuur. De 43-jarige presentator drinkt samen met zijn vriendin Stella drie dagen lang alleen maar sapjes. En dat valt hem rauw op zijn dak. “Ik ben thuis en ik weet waar alle lekkere dingen liggen, hoe blijf ik daar dan vanaf?”, vraagt hij donderdag aan zijn Instagramvolgers.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Weening, die meedeed aan de VIP-editie van Expeditie Robinson in 2010, vindt de kuur zwaarder dan zijn deelname aan het televisieprogramma. “Dan eet je ook niet, maar als je nu thuiskomt en je moet eten maken voor je kinderen en er is overal eten. Hoe hou je dat vol?”

Op zijn Instagram is Stella te zien, die een boterham met chocoladepasta aan het bereiden is voor hun dochter Charlie. “Ik vind het knap van je”, zegt Dennis tegen haar. Ze zitten inmiddels op dag twee van de kuur en verlangen naar een hapje brood.

De presentator is van plan zijn volgers op de hoogte te houden van het proces. “Het schijnt supergoed voor je te zijn, voor je body en hoofd. En dat kan ik wel gebruiken. Ik hoop dat ik het volhoud.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD