Denzel Dumfries haalt uit naar Ajax

Denzel is niet blij met behandeling Daley Blind door Ajax|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

Voetbalclub PSV verkocht deze week WK-uitblinker Cody Gakpo voor een recordbedrag aan Liverpool. PSV eert Gakpo in een mooie Instagrampost, waaronder Denzel Dumfries reageert: „Door de VOORdeur.” Is dit een sneer naar Ajax?

Het juicekanaal reality_fbi deelt in hun stories een screenshot van de reactie van Denzel Dumfries op de post van PSV. Volgens hen is de reactie waarschijnlijk een boodschap voor Ajax.

Daley Blind

Clubicoon Daley Blind maakte afgelopen week bekend dat hij per direct weg is bij Ajax. Zijn doorlopende contract werd ontbonden. Niet erg chique volgens reality_fbi. Blind doorliep de hele vanaf zijn achtste de jeugdopleiding van Ajax en maakte in 2008 zijn debuut in het eerste elftal. Een periode van 4 seizoenen speelde hij in Engeland, maar daarna keerde hij weer terug bij Ajax. Hij was altijd één van de sleutelspelers van het team, maar de laatste maanden verliep het allemaal een stuk minder soepel dan voorheen. Trainer Alfred Schreuder liet hem een aantal keer buiten het basiselftal, waarna geruchten over een ruzie tussen Schreuder en Blind de kop opstaken.

Sneer

Zo te lezen vindt Denzel Dumfries dat Ajax geen schoonheidsprijs verdient voor de manier waarop Blind weg is gegaan. PSV prijst hij daarentegen met zijn opmerking.

[poll id=”153″]

Tags

AJAXCODY GAKPODALEY BLINDDENZEL DUMFRIESPSVVOETBAL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck