Derde kindje niet vanzelfsprekend voor Jim en Bettina

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Jim (31) en Bettina (39) verwachten hun derde kindje. Dat kwam voor velen als een verrassing, want eerder lieten de twee musicalsterren los dat hun gezin met zoontje lux (5) en dochter Posy (3) compleet was.

Wens

,,Dat deden we bewust”, geeft Jim toe aan weekblad Story. ,,Diep in ons hart wilden Bettina en ik nog een kind. Een gezin met drie kinderen is toch altijd wel een droom van mij geweest. En ook Bettine durfde het niet aan.” de reden dat ze hun wens verborgen hielden, was de leeftijd van Bettina. ,,We beseften allebei dat ze een leeftijd had waarop zwanger worden niet meer vanzelfsprekend is.”

Bettina raakte de eerste twee keer snel zwanger. ,,Dat hebben we altijd als een wonder ervaren”, zegt Bettina. ,,Ook omdat we in onze omgeving zagen dat het ook anders kon gaan. Toen Jim en ik vorig jaar de knoop doorhakten om voor nog een kindje te gaan, was ik 38.”

Geslacht

Het stel en hun kinderen kijken enorm naar het moment dat ze de baby eindelijk kunnen vasthouden. Jim en Bettina wisten vorige keer wat het geslacht van het kindje was, maar nu willen ze dat het een verrassing is. ,,Ik wil weten hoe het is om je nergens op voor te kunnen bereiden”, zegt Bettina. ,,de kinderkamer krijgt een groene kleur. Dat vinden we bij zowel een meisje als bij een jongen passen. Wel moeten we twee namen bedenken, maar dat vind ik juist extra bijzonder.”

Wanneer Bettina is uitgerekend heeft het stel niet bekend gemaakt.

Tags

BETTINA HOLWERDABEVALLINGDERDE KINDJIM BAKKUMKINDZWANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck