Derde seizoen Força Koeman vanaf eind februari te zien

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Het derde seizoen van de Força Koeman is vanaf 24 februari te zien bij Videoland. In dit derde deel van de realityreeks rond voetbaltrainer Ronald Koeman vertelt de sportman voor het eerst over zijn ontslag bij FC Barcelona, waardoor zijn voetbaldroom in oktober vorig jaar uiteenspatte.

Het derde deel van Força Koeman bestaat opnieuw uit drie afleveringen. Uit de al vrijgegeven eerste beelden van de serie valt op te maken dat Koeman in ieder geval ingaat op de kritiek die hij een kleine maand voor zijn ontslag leverde op een van de spelers van zijn ploeg. Kritiek die hem uiteindelijk duur kwam te staan. “Bepaalde opmerkingen of kritiek kunen natuurljk gebruikt worden door de club om te zeggen: in je contract staat dat je geen kritiek op de club mag leveren”, zegt Koeman in het fragment.

In het eerste seizoen van Força Koeman stond de overstap van Koeman naar de Spaanse club centraal en werd de trainer gevolgd tijdens de eerste seizoenshelft. In het tweede deel, dat afgelopen najaar op Videoland verscheen, was te zien hoe FC Barcelona weliswaar de Spaanse beker won, maar ook in zwaar weer kwam na het vertrek van sterspeler Messi.

Het derde seizoen van Força Koeman was in eerste instantie aangekondigd voor eind december, maar werd vanwege “actuele ontwikkelingen” uitgesteld.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck