Derksen: advocaat verslaat Baudet bij aanklacht met woordenboek

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Als Thierry Baudet zijn aangifte tegen Johan Derksen voor zijn liquidatie-opmerking doorzet, dan strandt deze aangifte meteen. Dat stelde Derksen donderdagavond in het programma Vandaag Inside. Derksen zei in de uitzending van woensdag dat Baudet geliquideerd moest worden.

Forum voor Democratie stelde woensdag op sociale media een aangifte voor te bereiden voor deze opmerking. Derksen zei direct na de opmerking dat het een verspreking was. Hij bedoelde naar eigen zegen “dat ze Baudet uit de Kamer moeten schoppen”.

Derksen is ervan overtuigd dat Baudet geen schijn van kans maakt, als hij besluit de aangifte door te zetten. Zijn medepresentator Wilfred Genee liet zien hoeveel verschillende betekenissen het woord liquideren kan hebben. “Als hij zo dom is om een aanklacht in te dienen, dan komt een advocaat met de Van Dale en zegt: nou, zeg het maar”, aldus Derksen. De voetbalanalist noemt het “onthutsend het rumoer dat ontstaat. Het lijkt wel alsof half Nederland wacht tot iemand iets zegt waar je de vinger achter kan krijgen”.

RTL Boulevard stelde donderdag dat Wilfred Genee op het Mediapark met twee beveiligers naar zijn auto liep vanwege bedreigingen. SBS6 wil donderdagavond geen reactie geven op dit nieuws. “Vanwege securityredenen kunnen wij niet ingaan op vragen gerelateerd aan beveiliging”, aldus een woordvoerder.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie