Derksen blijft volgens Van der Gijp bij VI

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

HILVERSUM – René van der Gijp is ervan overtuigd dat Johan Derksen zijn contract bij Voetbal Inside verlengt, ondanks de twijfels van Johan om langer door te gaan met de talkshow.

In De Telegraaf vertelt Van der Gijp: ”Het gaat om Johan, hij is dadelijk 69 jaar, maar ik denk toch dat hij het nog wel leuk blijft vinden om zijn mening over dingen te geven op tv. Het wordt op een gegeven moment toch verslavend. Je rijdt iedere maandag en vrijdag naar de studio, dan heb je toch iets om handen. Hij moet niet zeven dagen per week in zijn huis in Grolloo zitten. Hij kan wel zeggen dat hij ermee wil stoppen, maar hij vindt het nog best leuk.”

Aan het eind van dit sezieon loopt het contract van Johan Derksen bij Voetbal Inside af. Derksen stelde al voor om Wim Kieft aan te wijzen als zijn opvolger. René van der Gijp zegt hierover: ”Man, schei toch uit, dan wordt het programma een soort crematieplechtigheid. Dat kan niet. We zijn zó goed op elkaar ingespeeld dat je juist moet proberen om het zo lang mogelijk te rekken.”

 

BuzzE

 

 

Tags

DERKSENVAN DER GIJPVOETBAL INSIDE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck