Derksen hoopt dat Oranje Veronica Inside-boycot volhoudt

Door: DitjesDatjes
10-06-2021

Johan Derksen heeft er geen enkel probleem mee dat de spelers van het Nederlands elftal de programma’s Veronica Inside en De Oranjezomer boycotten. De voetbalanalyticus hoopt zelfs dat ze het volhouden zolang hij nog op televisie is.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Ik hoop dat ze die boycot volhouden tot mijn contractduur afloopt”, zei Derksen donderdag in het NPO Radio 1-programma 1 op 1. Volgens hem missen we niets. “Ik zie die persconferenties na afloop van die wedstrijdjes en dan komen die spelers in beeld en er is er niet één die iets zinnigs te melden heeft.”

“Ze zitten maar wat te murmelen of ze kunnen geen vijf woorden achter elkaar zeggen of ze worden gehersenspoeld door degene die mediatraining geeft”, gaat Derksen verder. “Ik heb geen enkele behoefte om met welke voetballer dan ook te communiceren want er is er niet één die een interessant standpunt naar voren brengt.”

De spelers van het Nederlands elftal boycotten het voetbalprogramma sinds vorig jaar. Aanleiding was een grap van Derksen waarin hij rapper Akwasi vergeleek met Zwarte Piet.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD