Derksen: ‘Schimmelpenninck bakt er niks van’

Door: Jessie Baltus
22-03-2020

Nu zegt Johan Derksen wel vaker controversiële dingen, maar hij haalde vrijdag wel flink uit naar Sander Schimmelpenninck. De Veronica Inside-man zou hebben gezegd dat de Op1-presentator er niks van bakt. Derksen kijkt blijkbaar uit naar Jeroen Pauw die vanavond plaatsneemt in de studio: ,,Pak van mijn hart”.

,,Niet één zinnige vraag”

Derksen vertelt vrijdag in Veronica Inside volgens Telegraaf.nl: „Ik zit gister naar NPO te kijken en daar zit die bekakte Schimmelpenninck die niet één zinnige vraag wist te stellen.” De Veronica Inside-man doet er vervolgens nog een schepje bovenop: „Hij wil nog wel eens iedereen de maat nemen, want met enig dedain kijkt hij op het klootjesvolk neer, maar hij bakt er zelf geen flikker van. „Hij bakt er helemaal niks van.”, zou René van der Gijp hebben toegevoegd.

Jeroen Pauw

Sander Schimmelpenninck reageert op de uitspraken van Johan Derksen aan De Telegraaf: „Ik heb vóór Op1 nog nooit gepresenteerd en dus luister ik, om beter te worden, graag naar feedback van mensen met verstand van zaken. Daar schaar ik Johan Derksen niet onder.” Johan kijkt blijkbaar uit naar vanavond, want dan komt Jeroen Pauw voor het eerst op de presentatorstoel van Op1 te zitten. „Pak van m’n hart zeg, die Jeroen Pauw. Die steekt er met kop en schouders bovenuit.”

 

Meer DenD