Derksen valt vrouw Humberto aan

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

De week van Humberto Tan was gisteren het gesprek in de eerste aflevering van VI Oranje Blijft Thuis. Vooral beroepsmopperaar Johan Derksen ging los. Hij spaarde niemand want ook Ineke, de vrouw van de presentator kreeg ervan langs.

Kotsen

Ik heb gebiologeerd naar het afscheid van Humberto zitten kijken. Die krijgt een afscheid vijf dagen lang alsof hij honderd jaar een wereldshow gepresenteerd heeft. Ik zit hier 21 jaar, ik ga over 4 jaar weg, dus misschien kunnen we vanavond al aan het afscheid beginnen”, aldus Derksen.

De laatste week van RTL Late Night was één grote lofzang op Tan. “Ik moest al kotsen van die aflevering bij de familie Borsato thuis. Hij kwam echt klaar, hè, zag je het? Hij neemt zichzelf veel te serieus.

Dat zijn vrouw Ineke op de eerste rij zat in de laatste RTL Late Night, was volgens Derksen ongeloofwaardig. ,,Laten we nou eens gewoon zeggen zoals het is: als jij nou overal buiten de deur ligt te neuken en jij neemt afscheid hier, zitten jouw vrouw en jouw kinderen dan op de eerste rij?” vroeg hij Wilfred Genee. Die antwoordde: ,,Dat denk ik niet.”

Eng

Derksen: ,,Het is belachelijk. Ik hoop dat die vrouw zich daarvoor laat behandelen. We hebben er geen reet mee te maken, maar het is ongeloofwaardig en het is allemaal eng. Het is niet echt. ”

Tags

JOHAN DERKSENRENE VAN DER GIJPVOETBAL INSIDEWILFRED GENEE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie