Deur Monique wagenwijd open voor André? ‘Hele weekend samen’

André had een leuk weekend met Monique
Door: Charlotte Wijnen
17-01-2022

Sinds de breuk tussen André Hazes en Anne Rose lijkt de zanger direct weer toenadering te zoeken bij Monique Westenberg. Zijn auto zou het hele weekend voor haar deur hebben gestaan en de twee werden daarnaast ook samen gespot. Staat de deur van Monique weer wagenwijd open?

Het was nog maar net bekend dat André zijn hart had verloren aan Anne Rose of de zanger had de relatie alweer beeïndigd. Hij woonde op dat moment bij Anne Rose thuis. En omdat hij ruzie zou hebben met zijn moeder, zou hij ook daar vermoedelijk even niet welkom zijn. Zou hij daarom het weekend bij Monique hebben doorgebracht?

‘Hij verblijft bij Monique thuis’

Verschillende juicekanalen meldden afgelopen weekend op Instagram dat de auto van André voor de deur van Monique stond. Zijn spullen zou hij al opgehaald hebben bij de ouders van Anne Rose. Daar woonde hij tijdelijk, want hij zou samen met Anne Rose in hetzelfde complex als zijn zus Roxeanne in Vinkeveen gaan wonen.

Maar nu die relatie gestrand is moest hij zijn spullen alweer pakken. En ook bij Rachel zou hij door een ruzie even niet welkom zijn. ,,Hij verblijft bij Monique in huis, tot hij wellicht zelf iets kan vinden”, meldde RealityFbi in Instagram Stories. ,,Het zou van tijdelijke aard moeten zijn, maar het lijkt er ook op of zij terug wil naar de oude situatie, Miss Hazes worden. Of een verzoening aanstaande is, lijkt bijna een kwestie van tijd.”

Meer DenD