Deuren LAM Museum gaan weer open

LAM museum open
Door: Jos La Grande
31-05-2021

De deuren van het allerleukste museum van Nederland gaan weer open. Het LAM museum in Lisse is vanaf zaterdag 5 juni voor iedereen weer toegankelijk.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De tickets met starttijd zijn vanaf nu te boeken. En extra leuk; jij bepaalt wie er betaalt. 

Het maakt niet uit hoe jong of oud je je voelt, of je wel of niet van kunst houdt, fan bent van de Bellinga’s of liever Enzo Knol volgt, of je het liefst de Veggie Homestyle Crispy Chicken met honing mosterdsaus alleen in je auto opeet of liever uitgebreid thuis dineert met vrienden.

Kijkcoaches

Je bezoek aan het LAM museum is dankzij de kijkcoaches altijd op je lijf geschreven. Alle bezoekers zijn VIP en alle bezoeken zijn maatwerk. 

Boek hier je reguliere kaartje of je gesponsorde ticket waarmee je kosteloos het museum bezoekt

Gewoon met eigen ogen zien waarom het LAM genomineerd was voor de belangrijkste museumprijs in Europa is natuurlijk ook een prima reden om naar het LAM te komen. 

Muziek

Op vier zondagen is er ook muziek in het LAM museum. Musicus André selecteert samen met muziekfanaat Boelo een super divers en toegankelijke mix aan muziekstukken. De muziek komt uit alle windstreken, maakt je relaxed, laat je heupen wiegen én laat je anders kijken. 

Meer DenD