Deze artiest treedt op als Verstappen wint…

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

De belangrijkste race uit de carrière van Max Verstappen komt naderbij. Om twee uur wordt het startschot op het Yas Marina Circuit gegeven…

De titanenstrijd barst los om twee uur vanmidaag. Dan wordt het startschot gegeven op het Yas Marina Circuit van Abu Dhabi. De eerste uitvaller is al bekend. Nikita Mazepin van renstal Haas start niet. Hij is positief getest op het coronavirus.  Hij is niet de enige die uitviel. Ook buiten de baan is er uitval, de Foo Fighters – die zouden optreden – hebben ook aangegeven niet te verschijnen. Wat daar de exacte reden van is, is vooralsnog niet bekend. Aangegeven is wel dat het omwille van medische redenen is.

Wereldformaat

Gelukkig, als Max Verstappen het kampioenschap wint, is er wel een andere artiest die het podium betreedt. Niemand minder dan goede vriend van Max en DJ van wereldformaat Martin Garrix heeft aangegeven dan het podium te beklimmen. Hij zal een speciale set draaien op het circuit.

Onsportief gedrag

De strijd barst bijna los. Dit kan wel eens de belangrijkste race uit de carrière van Max Verstappen, Hij maakt serieus kans op de wereldtitel. Als hij wint, of Lewis Hamilton en hij vallen beiden buiten punten, wordt hij gekroond tot eerste Formule 1-kampioen van Nederland. Daar zit één klein haakje aan, de wedstrijdleiding heeft geen puntenaftrek uitgesloten bij onsportief gedrag. De wedstrijd is om 14.00 uur te volgen via Ziggo Sport.

Tags

ABU DHABIF1FORMULE 1LEWIS HAMILTONMARTIN GARRIXMAX VERSTAPPENVERSTAPPENYAS MARINA CIRCUIT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck