Déze bizarre uitspraken deed Meghan in nieuw explosief interview

Meghan haalt uit naar royals
Door: Charlotte Wijnen
30-08-2022

In een nieuw, explosief interview met The Cut heeft Meghan Markle opnieuw uitgehaald naar het Britse koningshuis. In het interview heeft Meghan een hoop opvallende uitspraken gedaan. ,,Harry zei me dat hij zijn vader is verloren tijdens de Megxit”, luidt één van haar uitspraken.

Toen Meghan jaren geleden openlijk met prins Harry begon te daten, verdween ze van Instagram. Maar in het interview onthult Meghan aan journaliste Allison P. Davis dat ze terug gaat keren op Instagram. Hoewel je als royal geen eigen Instagramaccount mag hebben, is dit nog de minst schokkende uitspraak die ze heeft gedaan.

Afgezonderd

Harry en Meghan proberen ervoor te zorgen dat hun kinderen Archie en Lilibet niets tekort komen. Toch worden de kinderen afgezonderd van de rest van hun familie. Maar ook dát is niet haar schuld, zo legt Meghan uit. Volgens haar heeft ze er alles aan gedaan om erbij te horen, maar zette de Britse pers haar vanaf het begin af.

‘Harry is zijn vader verloren tijdens Megxit’

,,De Britse tabloid-cultuur heeft allebei onze families uit elkaar gerukt”, aldus Meghan. ,,Harry zei me dat hij zijn vader heeft verloren in het Megxit-proces. Al denk ik niet dat het hetzelfde moet eindigen voor hem als voor mij. Maar dat is mijn beslissing.”

Paleismedewerkers noemen het een bizarre uitspraak. ,,Charles en Harry hebben nog steeds contact”, zo luidt het in Daily Mail. ,,Charles heeft het koppel miljoenen gegeven toen ze het VK verlieten. De familie verblijft nu in Balmoral voor de zomervakantie, en ik ben er zeker van dat ze dit interview zullen verafschuwen…”

Meghan vindt zichzelf het slachtoffer

Maar volgens Meghan is zij het slachtoffer van de hele situatie. ,,We dachten dat als we zelf ons geld zouden verdienen, de tabloids ons niet meer zo op de hielen zouden zitten. Maar het stopte niet”, aldus Meghan.

,,Het hoefde niet per se de Verenigde Staten te zijn. Canada of Nieuw-Zeeland was ook goed geweest. Alles om gewoon… te verdwijnen. Omdat we simpelweg door te bestaan de dynamiek van de hiërarchie verstoorden. Dus we dachten: ‘Oké, prima, laten we hier weggaan. Graag.”

Meer DenD