DEZE BN-er werd geweigerd als The Voice of Holland-coach

TVOH
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Sinds dit seizoen kent The Voice of Holland een nieuwe coach: Jan Smit. Het had echter niet veel gescheeld of de coach-formatie had er heel anders uit kunnen zien…

Dit onthult Don Diablo in zijn podcast met Gordon, waar deze keer Sander Schimmelpenninck te gast was. De dj onthult dat het bijna iemand anders was die de plek van Jan Smit op de rode stoel had ingenomen.

Balen

Er hoeft niet ver gezocht te worden naar wie de mysterieuze coach dan is: het gaat om Don Diablo zelf. De dj verklapt dat hij ‘auditie gedaan heeft’ voor het razend populaire zangprogramma. Schimmelpenninck reageert verbaast op deze onthulling en vraagt Don Diablo of hij dan ook kan zingen. ,,Nee, nee. Als jurylid”, reageert de dj.

Het had niet veel gescheeld of hij had de plek van Lil’ Kleine na vorig seizoen ingenomen. ,,Ze hebben uiteindelijk voor Jan Smit gekozen”, vertelt hij. De dj vindt de keuze voor de Volendamse zanger nog steeds een beetje moeilijk. ,,Ik baal er stiekem ook nog wel een beetje van”, bekent hij.

Als het aan Gordon had gelegen was de keuze voor Jan Smit niet vanzelfsprekend geweest. ,,Ik vind Jan Smit een lieve jongen, maar niet echt een toevoeging”, laat de zanger weten.

LEES OOK:

The Voice-coaches Anouk en Jan Smit ‘al oorlog vanaf 2012’

Tags

COACHGORDONJAN SMITTHE VOICE OF HOLLAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck