Deze BN’ers gingen schuil achter het masker…

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

De kijkcijferhit ‘The Masked Singer’ was dit seizoen weer een waar spektakel. In de finaleaflevering waren er nog vier ‘Masked singers’ over en deze mensen gingen schuil achter het masker…

2,5 miljoen mensen zagen gisteravond de grote finale van ‘The Masked Singer’. Nog slechts vier gemaskerde bekende Nederlanders maakten hun opwachting. Ze waren gehuld in een giraffenpak, haaienpak, krokodillenpak en een cupidopak. De eerste afvaller was de giraffe…

Unaniem

Niemand minder dan Tygo Gernandt zat daarin verstopt. Het zorgde voor veel verbazing bij de panelleden. De haai was de tweede afvaller. Hij werd wel geraden, het was Xander de Buisonjé. De derde en laatste afvaller was de krokodil. Daar kwam Emma Heesters uit. De krokodil werd unaniem geraden.

Verkeerd been

Cupido, het laatste masker van de avond, bracht vooral Loretta Schrijver op het verkeerde been. Zij koos op het laatste moment voor Charly Luske. De rest van het panel ging voor Jamai Loman. Het masker van Cupido onthulde inderdaad Loman.

‘De Slimste Mens’

‘The Masked Singer’ was gisteravond hét kijkcijferhit. Met ruim 2,5 miljoen kijkers was het het best bekeken programma van de avond. Daarop volgend kwamen het ‘Achtuurjournaal’, het ‘Half Acht Nieuws’, ‘Het Zesuurjournaal’. De top vijf werd afgesloten door ‘De Slimste Mens’.

Tags

AFLEVERINGCHARLY LUSKEEMMA HEESTERSFINALEJAMAI LOMANLORETTA SCHRIJVERTHE MASKED SINGERTYGO GERNANDTXANDER DE BUISONJÉ

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck