Deze BN’ers stappen de ring in

Door: DitjesDatjes
09-10-2018

Presentator Rick Brandsteder gaat het nog zwaar te verduren krijgen. Hij gaat voor het nieuwe programma Boxing Stars, met 23 andere BN’ers de boksring in.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Bij de mannen gaan Kaj van der Voort, acteur Rein van Duivenboden, e-sporter Koen Weijland, choreograaf Dan Karaty en voormalig profwielrenner Michael Boogerd de strijd aan. Het zijn de zogeheten lichtgewichten.

In de klasse zwaargewicht strijden Brace en Danny Froger, Expeditie Robinson-winnaar Carlos Platier Luna, Rick Brandsteder, rapper Jebroer, Taeke Taekema en acteur Juvat Westendorp tegen elkaar.

Rake klappen

De vrouwen zijn ook niet de minsten: modellen Jessie Jazz Vuijk en Joelle Witschge, YouTubers Mascha Feoktistova, Laura Ponticorvo, Saar Koningsberger en realitysterren Michella Kox en Amanda Tsatsos zullen rake klappen uitdelen.

Ruben Nicolai en Olcay Gulsen presenteren het bokstoernooi dat op woensdag 31 oktober voor het eerst te zien is.

Knock-out

De kandidaten boksen drie rondes van 1,5 minuut in een klassiek knock-outsysteem: degene die de partij verliest, ligt uit de competitie. Boxing Stars is eerder uitgezonden in Belgiƫ. De show was bedoeld als eenmalige uitzending, maar uiteindelijk werden er twee seizoenen gemaakt.

Meer DenD