Deze BN’ers vieren voor het eerst Vaderdag

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Vaderdag is voor álle vaders natuurlijk een bijzondere dag, maar voor diegene die voor het eerst Vaderdag vieren is het extra speciaal. Deze BN’ers zijn afgelopen jaar voor het eerst vader geworden.

Sven Kramer

Vorig jaar oktober kwam de droom van Sven Kramer en Naomi van As uit: ze werden ouders De kleine Kae. Het meisje kreeg onlangs veel aandacht in de media omdat ze al een haarbos heeft waar veel mensen van kunnen dromen.

https://www.instagram.com/p/Bx7XTSQiiiw/

Erik Zwennes

Roxeanne Hazes en Erik Zwennes hebben er nooit een geheim van gemaakt dat ze stiekem dromen van een gezinnetje. Vorig jaar juli was het dan eindelijk zover: de kleine Fender werd geboren. Sindsdien zijn de prioriteiten van Erik drastisch veranderd, want hij werkt tegenwoordig een stuk minder dan voordat hij vader werd.

https://www.instagram.com/p/BxX5h-0lSkq/

Lil’ Kleine

Rapper Lil’ Kleine is nog maar een week geleden vader geworden. De 24-jarige artiest is al jaren samen met zijn vriendin Jamie Vaes, en nu is zij moeder van zijn kind. Een foto van het kindje is er nog niet, en ook wil hij niet zeggen hoe het kindje heet. Wel maakte hij bekend dat het een jongetje is.

Ronnie Flex

Het was lange tijd onduidelijk wie de moeder van het kindje van Ronnie Flex was, maar uiteindelijk bleek dat het gaat om DJ Wef. De twee hebben geen relatie, maar delen wel het ouderschap van het meisje Nori.

https://www.instagram.com/p/ByQbbZSi-F5/

Boer Marc

De knappe Boer zoekt Vrouw-hunk Marc is in januari van dit jaar vader geworden van een zoontje! Het kindje heeft de namen ‘Vos Melle jels’ gekregen. Het stel zal geen traditioneel gezinnetje vormen, want niet alleen heeft zijn vriendin al een kind uit een eerdere relatie. Ook wonen de twee niet samen! Marc runt een viskwekerij in Zambia en wil op termijn naar Oeganda verhuizen. Zijn vriendin woont samen met de kinderen in Nederland.

Tags

BOER MARCKINDERENLIL'KLEINERONNIE FLEXVADERVADERDAG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck