Deze Boer zoekt Vrouw-deelnemer is zwanger!

Steffi Verhagen
Door: Eva Steins
24-09-2020

Leuk nieuws voor alle Boer Zoekt Vrouw-fans: Boerin Steffi en haar Roel zijn in verwachting van hun eerste kindje! Ook verklapt de boerin het geslacht van haar eerste kindje…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Beschuit met muisjes

Beschuit met roze meisjes voor Steffi en Roel: zij verwachten een meisje! De boerin is uitgerekend in februari 2021. Dit onthult boerin Steffi op haar Instagram. Bij haar post schrijft ze een bericht waarin ze Boer Zoekt Vrouw én Yvon Jaspers bedankt:

,,Komende februari staat de beschuit met “roze” muisjes klaar 🍼💕! Ja ja! Deze keer gaat het niet om een veulen, maar een baby’tje van ons twee 🥰!

We zijn ons er van bewust dat dit alles behalve vanzelfsprekend is voor velen. We zijn dan ook mega blij en meer dan gelukkig dat dit ons gegund is 😊! Met dank aan Yvon Jaspers en het BZV-team🙏🏻!”

(Sorry @heinekennl voor de flinke omzet daling dit jaar, maar niet getreurd. “I’ll be back”😎)

Echo

Steffi vertelt op de website van Boer zoekt Vrouw dat zij onlangs de 20-weken echo gehad heeft. Dolgelukkig onthult zij: ,,We krijgen een meisje! Roel en ik zijn dolgelukkig, alles gaat heel goed.” Steffi vertelt dat het meisje al een bijzonder kenmerk heeft. De kleine meid blijkt bovengemiddeld lange benen te hebben: ,,Maar als je ons ziet, is dat natuurlijk niet gek.”, zegt Steffi lachend.

Het begin van de zwangerschap was zwaar, zo vertelt Steffi: ,,Ik was echt kotsmisselijk in het begin. Maar ja, het is geen zinloos ziek zijn dus ik heb het er graag voor over.”

Babynaam

Steffi doet een bijzondere onthulling. Zij vertelt dat het stel eraan zit te denken om het meisje te vernoemen naar Yvon Jaspers. ,,“De baby moet natuurlijk eigenlijk Yvon heten. Zonder het programma was ze er niet geweest. Maar daar zijn we nog niet helemaal over uit”.

Meer DenD