DEZE coaches van the Voice zouden gevochten hebben

TVOH oorlog
Door: Eva Steins
13-01-2021

Het zou weer een gezellige boel zijn bij The Voice Of Holland. Net als vorig jaar zouden twee coaches niet met elkaar door één deur kunnen en zou er zelfs een ware vechtpartij zijn ontstaan…

In Shownieuws vertelt presentator Albert Verlinde dat de bom flink gebarsten zou zijn achter de schermen bij The Voice. Hij onthult dat er zelfs een vechtpartij ontstaan is. Volgens Albert kunnen Ali en Waylon elkaar niet luchten of zien en kregen zij na een woordenwisseling slaande ruzie: die resulteerde in een knokpartij op de wc…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Jan Smit

Volgens Verlinde had een ‘typische Jan Smit-kandidaat’ gekozen voor team Ali, iets waar Waylon niet bij kon. Hij vroeg Ali waarom hij deze kandidaat zo graag in zijn team wilde. Een vraag die bij Ali in het verkeerde keelgat schoot.

Toen de mannen elkaar vervolgens op het toilet zouden zijn tegengekomen ontstond er volgens Verlinde een knokpartij: het productieteam zouden de coaches uit elkaar gehaald moeten hebben.

Ruzie

Het is niet de eerste keer dat er een verhitte strijd is tussen coaches van het populaire zangprogramma. Vorig seizoen botste coaches Anouk en Lil’ Kleine ook enorm en ontstond er een woordenwisseling die te volgen was op televisie.

De twee kregen ruzie nadat Anouk de rapper aansprak omdat hij ‘geen commentaar’ gaf. Na afloop van de ruzie zou het achter de schermen compleet uit de klauwen zijn gelopen. Er zou grof gescholden zijn en er zouden klappen zijn uitgedeeld.

,,Het klopt dat Anouk & Lil’ Kleine een aanvaring hebben gehad,” bevestigde een woordvoerder van RTL destijds aan Shownieuws. ”De kou is nog niet uit de lucht. Meer willen we er niet over kwijt.”

LEES OOK:

De échte reden dat Imca Marina vertrok uit The Voice Senior

Meer DenD