Deze DJ leeft mee met Marco en Ali B

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Heel Nederland heeft een mening over Ali B, Marco Borsato en Jeroen Rietbergen. Ook dj Patrick Kicken. Alleen verschilt zijn mening nogal van de gangbare meningen. Kicken heeft namelijk vooral medelijden.

Terwijl zijn collega’s weigeren nog langer de muziek van Marco Borsato en Ali B te draaien, heeft radio-dj Patrick Kicken vooral medelijden met de gevallen sterren. Maar dat wordt niet gewaardeerd. Op Twitter wordt woedend gereageerd op een tweet van Kicken die om medeleven vraagt voor Ali B, Marco Borsato en Jeroen Rietbergen. ,,In dit soort gevallen zijn er alleen maar verliezers. Deze gasten zijn knettergek geworden door alle aandacht, geld & roem. Seksverslaafd, algeheel in de war. Hier mogen we ook bij stilstaan.”

Tekst gaat verder onder de Tweet

Complex pakket
In een latere Tweet stelt Kicken bloedserieus te zijn. Hij vindt dat de daders straf verdienen, maar dat ze nu onevenredig hard worden aangepakt. Hij zegt dat het probleem niet opgelost kan worden als er alleen wordt gekeken in goed of slecht: ,,Geen enkel mens gaat slecht gedrag vertonen door een bewuste keuze, hier gaat altijd een heel complex pakket aan oorzaken vooraf.”

Onder vuur
Ali B, Marco Borsato en Jeroen Rietbergen liggen al meer dan een week zwaar onder vuur vanwege beschuldigen van seksueel overschrijdend gedrag en machtsmisbruik bij The Voice of Holland. Ali B verblijft op dit moment in Dubai, Marco Borsato zit thuis en Rietbergen is vertrokken naar het buitenland, waarschijnlijk Amerika.

Tags

ALI BJEROEN RIETBERGENMARCO BORSATOPATRICK KICKENTHE VOICE OF HOLLAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck