DEZE foto van Máxima en haar dochters gaat viral in Spanje

Foto Máxima en dochters gaat viral in Spanje
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Koning Willem-Alexander is een echte familieman die alles voor zijn vrouw en drie dochters over heeft. Dat blijkt wel weer uit een foto die de koning in zijn kantoor heeft hangen. De foto, waar Máxima met Amalia, Alexia en Ariane op staat, gaat momenteel viral in Spanje.

Naast het feit dat Willem-Alexander koning is, is hij een gelukkige vader van drie prachtige dochters. Deze week heeft hij meerdere audiënties gehad in het Paleis Huis ten Bosch, iets wat vaker op zijn agenda staat. Maar op beelden die in de Spaanse pers zijn verschenen, viel een bijzondere foto in zijn kantoor op.

Amper veranderd

In het kantoor van de koning hangt namelijk een portretfoto van Máxima samen met Amalia, Alexia en Ariane. De foto is al wat jaren geleden genomen, maar de prinsessen zijn amper veranderd.

Met deze foto in zijn kantoor kan Willem-Alexander voortdurend naar zijn mooie gezin kijken. Iets waar hij vast veel behoefte aan heeft, vooral omdat zijn gezin momenteel niet compleet is. Zo is dochter Alexia nog altijd in Wales waar ze studeert op het Atlantic College.

Tags

MAXIMAPALEIS HUIS TEN BOSCHPRINSES ALEXIAPRINSES AMALIAPRINSES ARIANEWALESWILLEM-ALEXANDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck