Deze GTST-acteurs hebben ook écht een relatie!

Door: Tanja Brouwer
30-03-2018

Amir en Sjors zijn in Goede Tijdens Slechte Tijden stapelverliefd op elkaar, maar ook in het echt hebben de twee acteurs de liefde aan elkaar verklaard.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Samen

Alkan Çöklü en Melissa Drost spelen in de soap dat ze verliefd op elkaar zijn, en dat zal ze vast gemakkelijk afgaan. In het echte leven voelen ze namelijk echt wat voor elkaar!
Op Instagram Deelt Alkan een lieve foto waar hij samen met zijn vriendin opstaat. Hij schrijft de tekst: “Wij zijn samen! Verliefd op haar”.

Voor een aantal kijkers was hun liefde blijkbaar geen verrassing meer, want zij zagen de liefde al van de buit spatten. “Zo leuk! Ik had al zo’n vermoeden”, “Jullie passen in GTST ook al zo goed bij elkaar!”, “Toen ik jullie in GTST zag, zag ik de vonk al tussen jullie voordat jullie het zelf doorhadden” en “Het zag er al zo echt uit!”, schrijven zij.

Natuurlijk is het allemaal wel heel toevallig, en een aantal volgers geloven er dan ook niets van. “Het is nog geen 1 april!”, “Jaja, is dit echt?”, en “Als dit echt is, is het heel leuk!”.

Gevlucht

De relatie in GTST verloopt wel een stuk onstuimiger dan in het echt. Amir is een arts die gevlucht is uit Afghanistan, en hij en Sjors worden stapelverliefd op elkaar. Amir was alleen nog getrouwd, maar wist niet zeker of zij nog in leven was.
Eindelijk wilde Amir Sjors de liefde verklaren, maar plotseling stond zijn vrouw voor de deur.

 

View this post on Instagram

Wij zijn samen! Verliefd op haar❤️🙈

A post shared by Alkan Çöklü (@alkantubbies) on

Meer DenD