Deze haarkleur heeft Archie

Door: Tanja Brouwer
16-10-2019

Duizenden Britten vroegen het zich af: op wie gaat Archie lijken? Het baby’tje heeft Afro-Amerikaans bloed, maar uiteraard ook de genen van zijn vader prins Harry die rood haar heeft. Nu het kindje bijna een half jaar oud is groeit er haar op zijn bolletje en wordt eindelijk duidelijk op wie hij lijkt.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Wenkbrauwen

Tijdens de uitreiking van de Wellchild Awards in Londen verklapte het koppel dat de vijf maanden oude Archie rood haar heeft. Volgens Harry is de haarkleur al duidelijk zichtbaar in de wenkbrauwen van zijn zoontje.

Tijdens datzelfde evenement hield prins harry een toespraak. Daarin blikte hij terug op de uitreiking van vorig jaar. Toen was Meghan Markle al zwanger, maar niemand behalve de Amerikaanse en prins Harry wisten daarvan. De herinneringen aan die tijd ontroeren Harry diep, want hij moet vechten tegen zijn tranen. ,,Vorig jaar toen mijn vrouw en ik hier waren, wisten we dat we ons eerste kind verwachtten. Niemand anders wist dat op dat moment, maar wij wel en ik herinner me…”, vertelde hij vlak voordat hij volschoot. ,,Ik herinner me nog dat ik hard in Meghans hand kneep terwijl we allebei dachten aan hoe het zou zijn om straks ouders te zijn.”

Meer DenD