DEZE Harry Potter-ster had een slechte reputatie op de set

Harry Potter
Door: Eva Steins
19-11-2020

Een grappige onthulling vanuit de cast van de wereldberoemde Harry Potter-films. Een van de acteurs had een bijzonder slechte reputatie op de set van de films, om een hilarische reden.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Het gaat om Rupert Grint, de acteur die in de Harry Potter films de rol van Ron Wemel vertolkt. De cast van de films vierde op 16 november de negentiende verjaardag van de eerste Harry Potter film. Acteur Rupert Grint onthulde hier dat hij op de filmset een niet al te beste reputatie had. De acteur kon het niet voor elkaar krijgen om stil te blijven bij de opnames en barstte vaak in lachen uit.

Reputatie

‘Ron’ vertelt over de keren dat hij op ongepaste momenten in lachen uitbarstte. ,,Ik kan mij herinneren hoe ik altijd moeite had mijn lachen in te houden bij de meest zware scènes, zoals de begrafenis van Perkamentus.”

Hij vertelt dat hij zichzelf moeilijk kon bedwingen. ,,Om de een of andere reden vond ik dat echt hilarisch. En ja, zodra je begint te lachen, is het heel moeilijk om daarmee te stoppen. Ik had een behoorlijk slechte reputatie, want op een gegeven moment noemden ze me Go Again Grint, omdat ik alles echt twintig keer moest doen voordat het goed was,” aldus de filmster.

Het liep zelfs zo erg uit de hand dat Daniel Radcliffe (de acteur die Harry Potter speelt) en hij scènes los van elkaar moesten opnemen, omdat het niet lukte hun lachen in te houden.

LEES OOK:

Rupert Grint stelt dochter voor op Instagram

Meer DenD