Deze Harry Potter-ster is onherkenbaar

Door: Ditjes en Datjes
25-10-2020

Harry Melling, die de rol van de gemene neef (Dudley Dursley) van Harry Potter speelde in de films, is vrijwel onherkenbaar geworden. En daar is de acteur blij om. Melling viel namelijk heel wat kilo’s af en wordt daardoor niet meer gelinkt aan de populaire filmreeks. De 31-jarige ziet het juist als een zegen en een tweede kans in zijn carrière, dat vertelt hij aan People.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Nieuwe start

„Ik zie het als een soort zegen dat ik niet werd herkend” zegt Harry Melling tijdens het interview. ,,Ik had die geschiedenis omdat ik deel uitmaakte van die films, maar had het gevoel dat ik een nieuwe start kon maken die ik erg handig vond” aldus de dankbare Harry Potter-ster.

‘Ik hoop dat ze me niet zat zijn’

Tijdens de corona-pandemie verschenen er maar liefst drie series op het populaire Netflix waarin Harry een rol speelt. „Ik hoop dat mensen mij niet zat zijn”, grapt Melling. Hij is te zien in onder andere de actiefilm The Old Guard, de thriller The Devil All The Time en de serie The Queen’s Gambit.

Toeval

„Het is een geweldig en gek toeval dat mensen helaas niet naar buiten kunnen en leunen op Netflix. Het is dus iets vreemds en geweldigs dat deze dingen bijna een soort gek Covid-19-leven hebben” aldus ‘Dudley’.

Foto: Entertainment Weekly
Foto: Mirror

Meer DenD