Deze kandidaat smokkelde condoom mee op eiland Expeditie Robinson

Door: DitjesenDatjes
17-09-2019

Weinig eten, extreme hitte en fysiek op de proef worden gesteld: niet echt lustopwekkend zou je denken. Toch heeft één kandidaat een condoom meegenomen naar het eiland.

Smokkelen

Bij aankomt op het eiland worden de tassen van de kandidaten doorzocht. Veel mag namelijk niet mee want eten, mobiele telefoons en hulpmiddelen om te overleven zijn streng verboden. Ze hebben zelfs geen tandenborstel op het eiland. Toch komt het voor dat kandidaten iets mee weten te smokkelen. Eerder is er wel eens een vishaak stiekem meegenomen, en dit jaar heeft een kandidaat vitaminepillen en een condoom mee het eiland op gesmokkeld.

Het gaat om Eva Koreman. In een gesprek op het Youtubekanaal van 3FM praten Eva en Frank van der Lende, beiden kandidaat en tevens collega’s, over hun deelname. Daarin vertelt de radiomaakster openhartig dat zij een condoom en vitaminepillen meesmokkelde. Hoe ze dat deed? in haar bh! Het bewijs kan iedereen zien, want op de persfoto van Eva van Expeditie Robinson is iets geks te zien in haar topje.

Of Eva het condoom ook echt heeft gebruikt tijdens de expeditie is nog niet duidelijk.

Meer DenD