Deze man houdt Sylvie gezelschap in quarantaine

Sylvie Meis
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Sylvie Meis neemt het zekere voor het onzekere en heeft zichzelf in quarantaine geplaatst. Ze gaat dus niet meer de deur uit. Eenzaam, maar gelukkig heeft ze gezelschap gevonden. Niet haar verloofde Niclas is bij haar, maar wel een andere hele lieve en mooie man!

Het gaat om de hond Balu! Om haar Instagramstory’s post Sylvie een foto van het hondje met daarbij de tekst ‘quarantaine buddy’. De hond is van haar vrienden Dorte en Sven. Op de Instagrampagina van de hond is Sylvie al vaker te zien en laat ze merken dat ze dol is op Balu.

Bruiloft in Italië?

Het gezelschap zal Sylvie wel kunnen waarderen. Naar verluidt zit haar zoon Damián bij haar in Hamburg en niet bij zijn vader in Denemarken, maar verder is er niemand bij haar thuis. Zelfs haar verloofde heeft ze dus al een tijd niet gezien, en dat terwijl ze waarschijnlijk veel te bespreken hebben. De twee zouden namelijk gaan trouwen komende zomer en volgens de geruchten zou het huwelijk in juni in Italië plaatsvinden. De kans dat het huwelijk doorgaat wordt door het coronavirus steeds kleiner. Het koppel zou al veel kosten hebben gemaakt want Sylvie heeft al een bruidsjurk gekocht en ook hadden ze het vijfsterrenhotel waar het huwelijk zou plaatsvinden al geboekt.

https://www.instagram.com/p/B9G7vqHijd5/

 

Tags

CORONADAMIANHUWELIJKNICLAS CASTELLOQUARANTAINESYLVIE MEISVIRUSZOON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck