Deze miljonair maakt Lilly Becker weer gelukkig

Lilly Becker heeft nieuwe miljonairsvlam
Door: Charlotte Wijnen
15-08-2022

Lilly Becker is nog niet eens officieel gescheiden van haar man Boris Becker, en toch heeft ze al een nieuwe man aan de haak geslagen. Het Nederlandse model heeft in déze Duitse miljonair een nieuwe liefde gevonden…

Ibiza is de favoriete vakantiebestemming van Lilly. Toen ze nog samen was met Boris Becker, bracht ze er veel familievakanties door. Terwijl Boris zijn straf uitzit in een Londense gevangenis, reisde Lilly onlangs terug naar het eiland. En dat deed ze niet alleen.

Samen op Ibiza

Lilly werd tijdens haar tripje vergezeld door de Duitse miljonair Thorsten Weck. Thorsten is eigenaar van een sportmanagementbureau dat professionele sporters en clubs adviseert. Alleen al in 2020 maakte hij met zijn bedrijf in Düsseldorf een winst van bijna een miljoen euro, meldt Bunte.

Volgens het Duitse blad kennen de twee elkaar al een paar maanden en is er zeker sprake van meer dan een vriendschap. Lilly en Thorsten hebben elkaar leren kennen via gemeenschappelijke vrienden en omdat het direct klikte, zijn ze gaan daten. Al twee keer zijn ze samen bij een voetbalwedstrijd gespot.

Voor Lily is Thorsten haar rots in de branding. Na het vonnis tegen Boris, besloot ze het roer om te gooien en ze verhuisde naar een prachtig huis in de buurt van Londen. In die moeilijke periode is Thorsten een grote steun voor haar geweest.

Meer DenD