Déze Nederlandse acteur is te zien in Emmy-winnaar Ted Lasso

Nederlandse acteur in Ted Lasso|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De serie Ted Lasso won maandagochtend maar liefst zeven Emmy’s, waaronder die voor beste komedie. En déze Nederlandse acteur heeft een vaste rol in de hitserie…

‘Heel onwerkelijk’

De Nederlandse acteur David Elsendoorn heeft een vaste rol in de grote Emmy-winnaar. Hij speelt in het tweede seizoen van de komedie over een Brits voetbalteam.

Tijdens een Emmy-feestje in Los Angeles, waar hij momenteel verblijft, noemt hij het succes ‘heel onwerkelijk’. ,,We maken de serie met zo’n bijzondere groep mensen”, stelt Elsendoorn. ,,En ik voel mij enorm bevoorrecht en waanzinnig dankbaar dat ik van zulke fantastische vakmensen kan leren. Het zijn stuk voor stuk zulke inspirerende acteurs.”

Ted Lasso zorgt voor record

Elsendoorn studeerde in 2018 af aan de Amsterdamse Toneelschool en speelde eerder een hoofdrol in de film Gelukszoekers van Hanro Smitsman. Ook was hij te zien in series als Spangas en Vliegende Hollanders.

Ted Lasso is te zien op Apple TV+. De serie heeft op basis van reacties op sociale media de afgelopen weken in Nederland flink aan populariteit gewonnen. Zeven Emmy’s voor een serie is een record voor Appel TV+.

BuzzE

Tags

EMMY AWARDEMMY AWARDSEMMY'S

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck