Déze prinses is de meest gewilde vrijgezel

Griekse prinses meest begeerd
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Ze is niet alleen een prinses maar ook nog model: prinses Maria-Olympia van Griekenland is door het Britse tijdschrift Tatler bekroond tot meest gewilde vrijgezel van 2023.

De 27-jarige Griekse prinses Maria-Olympia is sinds kort weer terug op de markt én is direct bekroond tot meest gewilde vrijgezel van 2023. Voor de zomer strandde haar relatie met de Britse Peregrine Pearson. ,,Deze zomer was haar single-girl-tijdperk, waarbij ze op sprankelende stiletto’s door Ibiza, Griekenland, New York en Notting Hill fladderde”, luidt het in tijdschrift Tatler. ,,Vrienden omschrijven haar als ontzettend grappig en ‘super extra’.”

Officieel geen royalty

Maria-Olympia werd geboren op 25 juli 1996 in New York City. Ze is het eerste kind van kroonprins Pavlos van Griekenland en Denemarken en kroonprinses Marie-Chantal van Griekenland. In de loop der jaren kreeg ze er nog drie broertjes bij.

Officieel gezien is Maria-Olympia geen royalty. Haar grootvader Constantijn moest de Griekse troon opgeven, omdat Griekenland geen monarchie meer kent. Toch mocht de familie hun titels behouden en daarom mag ze zich prinses noemen.

Model

Al toen Maria-Olympia 17 jaar was liep ze stage bij Dior in Parijs en liep ze over de catwalk tijdens de show van Dolce & Gabbana. Ook stond ze model voor Michael Kors en was te zien in meerdere bladen. Sindsdien wordt ze vaak gespot tijdens fashion shows over de hele wereld en hoewel ze de prinses van Griekenland is, speelt haar leven zich voornamelijk af in Londen en New York.

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck