Deze prinses stoot Alexia van de troon!

Nieuwe TikTok prinses in da house
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Matthieu Slee

Prinses Alexia haalde het nieuws met haar ‘optreden’ op TikTok. Maar onze prinses krijgt concurrentie uit het hoge Noorden. Leah (16) wordt de nieuwe TikTok prinses genoemd.

Prinses Alexia was spraakmakend met haar TikTok-filmjes. Onder de naam LexiavanO liet ze in deze video’s een aantal danskunsten zien en ze playbackte samen met haar vriendinnen een paar liedjes.

Miljoen
Eén van die liedjes was Flo Milli’s nummer ‘In The Party’. Een song met grove, seksistische en racistische woorden. De filmpjes werden op sociale media meer dan een miljoen keer bekeken.

Optreden
De meningen waren verdeeld. Verreweg de meeste mensen vonden het prima dat Alexia als moderne, jonge meid dezelfde activiteiten onderneemt als haar leeftijdsgenoten. Maar er waren ook mensen die het optreden ‘niet koninklijk’ vonden.

Fouten maken
Zelfs koningin Máxima reageerde. ,,Ze moeten de dingen ook zelf leren. Je kan als ouders twintig keer zeggen wat gedaan moet worden, maar dan zijn de vriendinnen allemaal met elkaar en dan gaat het toch wel mis. Dat is het goede van opgroeien, je mag fouten maken, als je er maar van leert.” Inmiddels is er nog een prinses actief op TikTok…  

TikTok prinses
Het gaat om de dochter van prinses Märtha Louise van Noorwegen, de zestienjarige Leah. Ze heeft al 112.000 volgers en wordt al de TikTok prinses genoemd. Haar TikTok naam is notleahhhbeauty. Zie de filmpjes hieronder, ook prinses Märtha Louise komt in beeld.

Tags

PRINSES ALEXIAPRINSES MAXIMATIKTOK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck