Déze schokkende video is oorzaak oorlog Frank en Rogier

Rogier Smit
Door: Eva Steins
14-10-2020

Het knettert flink tussen Paleis voor een Prikkie-duo Frank en Rogier. Vorige week verklaarde ze elkaar publiekelijk de oorlog en sindsdien vecht het stel hun crisis uit via de bladen. Rogier doet er een flinke schep bovenop: hij onthult opnames van Frank te hebben die de huwelijkscrisis heeft veroorzaakt. Zonder dat Frank hier van af weet…

Bonje

Frank verraste iedereen met schokkende onthullingen over zijn echtgenoot Rogier. Waar er eerst niks aan de hand leek te zijn, opende Frank onverwachts het vuur op zijn Rogier.

Frank deelde zijn ergernissen uitgebreid met Privé. Hij had genoeg van Rogier’s ‘divagedrag’ en kondigde aan dat de twee flinke bonje met elkaar hadden.

,,Ik heb de afgelopen weken veel reacties op zijn gedrag op tv gehad. Er is mij meerdere malen gezegd dat ik niet zo over me heen moet laten lopen. De regisseur van ons programma heeft op zeker moment de opnamen zelfs stilgelegd om met Rogier over zijn houding te praten. Ook zij vond dat hij moest inbinden.”

Voor Rogier betekende dit een oorlogsverklaring. De realityster haalde op zijn beurt keihard uit naar Frank en deed er alles aan hem onderuit te halen. Hij noemde Frank een armoedzaaier die zich rijker voordoet dan hij is. Om zijn woorden kracht bij te zetten gooide hij nóg meer olie op het vuur: hij deelde vertrouwelijke bankafschriften van verschillende banken met het weekblad. Vanaf dat moment leek het bergafwaarts te gaan met het echtpaar.

LEES OOK:

Frank en Rogier verhuren hun Haagse appartement

Telefonisch interview

Velen vragen zich af: hoe heeft het zo ver kunnen komen? Rogier vertelt hoe de vork in de steel zit. Aan Story onthult hij dat hij Frank ‘afluisterde’ en er zo achter kwam dat zijn echtgenoot geen enkel goed woord voor hem over had.

,,Die woensdag gaf Frank een telefonisch interview. Ik ben toen hij bezig was de honden gaan uitlaten en liet mijn telefoon op tafel liggen. Ik had die telefoon – en ik zweer je op alles wat me lief is dt het zo is gegaan – per ongeluk op ‘video’ staan.”

Rogier kon het telefoongesprek waarin Frank hem totaal afbrandde dus in geuren en kleuren horen met eigen oren. Zonder dat Frank hiervan op de hoogte was…

,,Zodoende is alles opgenomen wat er in huis gebeurde. En als je dan hoort wat je eigen man over jou zegt… Ik heb negentien jaar lang alles voor hem gedaan. En dan gaat hij dit soort dingen zeggen. Dat ik sterallures zou hebben, arrogant zou zijn!”

Afschriften

Rogier vertelt dat hij zich hierna totaal overdonderd voelde. In een vlaag van woede besloot hij Frank dan ook flink terug te pakken.

,,Later heb ik inderdaad die sms’jes gestuurd over dat Frank zich rijker voordoet dan hij is, heb bankafschriften laten zien en foto’s doorgestuurd van het huis in Frankrijk.

Volgens Rogier nam zijn woede de overhand en stond hij niet meer voor zichzelf in. ,,Ik deed het uit emotie en woede, zeg maar gerust in een vlaag van verstandsverbijstering. Mijn moeder belde me ook meteen en zei: ‘Lieverd, zo ben je niet opgevoed’. En daar heeft ze gelijk in. Maar weet je; ik was zo gekrenkt. Nogmaals: sterallures…ik?”

Opnames

Weet Frank dat alles wat hij gezegd heeft opgenomen is door Rogier?

,,Nee. Ik heb hem niet gezegd dat ik die opnames heb. Dat weet hij niet, dat leest hij nu voor het eerst, in Story. Waarom ik niets heb gezegd? Wat had dat voor zin gehad? Hij ging die dag erna weg naar Frankrijk. Ik heb het voor me gehouden. Dat moeten we later maar bespreken. Als bij mij de ergste woede weg is…”

Meer DenD