Déze tattoo zette Mart Hoogkamer na succes

Mart Hoogkamer|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Mart Hoogkamer is zó blij met het succes van zijn hit ‘Ik ga zwemmen’, dat hij zichzelf een bijzondere tattoo cadeau heeft gedaan. ,,Misschien denk je dat ik gek ben!”

De nieuwe Willy Alberti?

De 23-jarige zanger wordt ook wel de nieuwe Willy Alberti genoemd. In 2016 nam hij deel aan Holland’s Got Talent en met Willeke Alberti zong hij dat jaar ‘Lachen, beetje huilen’.

Zijn eerste solo-single kwam een jaar later uit. Mart bereikte een miljoenenpubliek toen hij op strand van het Spaanse Torremolinos een video opnam. Zijn versie van Unchained Melody ging viral. Met zijn laatste single ‘Waarom zou ik nog zeggen’ slaat Mart een nieuwe weg in.

LEES OOK: Mart Hoogkamer: Mijn opa verdient een standbeeld

Bacardi Lemon-tattoo

En deze week is de zanger gestegen naar de vijfde plaats in de Top 40 met zijn hit ‘Ik Ga Zwemmen’. Vorige week kwam hij nieuw binnen op de negentiende plek. Mart is zó blij met zijn plekje op de lijst, dat hij het logo van de Qmusic-hitlijst heeft laten tatoeëren.

,,Ik heb ‘m ook getatoeëerd. Op mijn been, zal ik ‘m even laten zien? Misschien denk je dat ik gek ben”, vertelde de zanger in de show van Tom van der Weerd en Bram Krikke op Qmusic. Bram Krikke bevestigde dat Mart de bijzondere tattoo op zijn lichaam heeft staan.

Het is niet de eerste tattoo die Ik Ga Zwemmen de zanger oplevert. Onlangs vertelde Mart dat hij om het af te maken samen met zijn vrienden een fles Bacardi Lemon gaat laten tatoeëren. In het nummer zingt hij namelijk over baden in het mixdrankje.

BuzzE

Tags

BRAM KRIKKEMART HOOGKAMERQMUSICTATTOOZOMERHIT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck