Deze verleider van Temptation Island hoorde plots dat hij vader is

Tempation Island
Door: Lies Jansen
07-06-2020

Verleider Danicio deed twee jaar geleden mee aan Temptation Island. In dat seizoen veroverde hij het hart van Rodanya. Nu lijkt Danicio verwikkeld in een driehoeksverhouding. En daar blijft het niet bij, ook blijkt hij plots vader te zijn. Hij kwam hier op een merkwaardige manier achter.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Een Facebookbericht

Danicio kwam erachter via een facebookbericht van de man die achteraf niet de biologische vader bleek. De moeder van het kind werd op minderjarige leeftijd zwanger van Danicio, terwijl ze een relatie had met andere jongen. Hij heeft altijd gedacht de vader te zijn, tot drie dagen voor de eerste verjaardag van het kindje. 

‘Ik ben helemaal kapot’

De man die niet de biologische vader bleek gaat los op Facebook. In het bericht staat: ,,Ik wil graag met jullie mededelen dat ik op dit moment door een hele zware tijd ga. Mijn leven staat helemaal op z’n kop. Rivielledy Meriana, de moeder van Kyano, heeft mij vrijdagochtend opgebeld om te zeggen dat ze een DNA-test heeft gedaan met een jongen en dat eruit is gekomen dat hij de vader is van mijn Kyano Prince. Ik weet niet hoe een persoon zo onmenselijk, duivels en harteloos kan zijn en hier vanaf het begin af aan mee kon rondlopen. Ik kan wel vertellen dat ik helemaal kapot ben, mijn hart gebroken is in duizend stukken, ik me machteloos voel en dit nog nooit in mijn leven heb gevoeld. Voor een man is dit na de dood de ergste nieuws wat je te horen kan krijgen. Ik heb misstappen, gemaakt, maar zij ook. Ze heeft al vaker dingen verborgen en gelogen over jongens als een goedkope vrouw, maar dit had ik van haar nooit verwacht.”

Danicio’s reactie

Danicio heeft nog niet gereageerd, maar wel enkele foto’s met zijn zoon en de moeder gepubliceerd.

Meer DenD