Deze vrouw doet Steven Kruijswijk harder fietsen

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Maak kennis met Sophie Kruijswijk-Bosch. De wederhelft van wielrenner Steven Kruijswijk. Op 3 november 2017 hebben zij elkaar het ja-woord gegeven en mag Sophie zich ‘vrouw van’ noemen.

Zijn nummer 1 fan

Sophie is uiteraard de nummer één fan van haar Steven, maar zelf stapt ze ook graag op de fiets. Een sportfanaat dus en heeft daarom ook een baan in de sportmarketing. Daarnaast is mevrouw Kruijswijk gek van kokkerellen en mooie reizen maken, vermeld ze op haar Twitter-account.

Ziet zoontje weinig

In februari 2016 werd zoon Perre geboren en dochter Feline is nu negen maanden oud. De tortelduifjes kunnen hun geluk niet op als trotste ouders. Alleen ziet Steven zijn kids niet zo vaak als hij zou willen: ,,De geboorte van een kind is prachtig om mee te maken. Helaas zie ik hen niet vaak omdat ik weinig thuis ben” laat Kruijswijk weten op de website van Team Lotto Jumbo. ,,We spreken elkaar sowieso iedere dag via FaceTime. Dat is de enige mogelijkheid om elkaar toch altijd even te spreken” zegt hij erbij. Ook al wist het gezin dit van tevoren en houden ze er rekening mee, ze vinden het nooit leuk als papa Steven zo vaak van huis is.

Derde plaats

Steven Kruijswijk heeft zaterdag een derde plek verdient bij de Tour de France op Val Thorens. Dit was tevens zijn eerste podiumplaats in een grote ronde als deze. „Egan Bernal en Geraint Thomas waren sterker, ik ben gewoon heel blij met mijn derde plaats. Dit was het maximaal haalbare” zegt hij tegen De Telegraaf.

https://www.instagram.com/p/BbHoCiNH4y9/

https://www.instagram.com/p/By47HAfoAFO/

https://www.instagram.com/p/Bo_6ZuvBxyV/?utm_source=ig_embed

Tags

SPORTTOUR DE FRANCEWIELRENNEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck