Diana’s butler vreest voor Meghan Markle

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Molly Baas

De voormalige butler van Lady Diana, Paul Burrel, maakt zich zorgen over Meghan Markle. Hij ziet de overeenkomsten tussen de ‘Duchess’ en Lady Di maar al te goed, daarom wil hij Meghan waarschuwen.

Meghan wilde graag beroemd worden, ze heeft alles wat ze wil, maar ik denk ook ’wees voorzichtig met wat je wenst voor jezelf’, want soms is niets wat het lijkt”, waarschuwt Paul in een interview met Yahoo. „Meghan is toegetreden tot de grootse soap ter wereld en heeft de grootste rol uit haar acteercarrière te pakken.”
Paul vertelt dat prinses worden een heftige taak is: Men verliest zijn vrijheid en anonimiteit, en hij ziet dit als een hele opgave voor elke hedendaagse vrouw. Hij vreest daarom ook voor Meghan, die volgens hem veel moeite gaat hebben met dit verlies van vrijheid.

Zwangerschap

„Binnen het eerste jaar van hun huwelijk is Meghan denk ik in verwachting. De tijd begint te dringen en Harry wil heel graag een gezin. Ze zullen moeten opschieten. Twee kinderen zijn genoeg voor Harry.”

Ook Thomas Markle blijft niet onbesproken. Paul noemt hem een verloren zaak en denkt dat het koningshuis niets heeft geleerd van de tragedie die Diana is overkomen. Volgens hem blijkt dat uit de manier waarop er met Thomas om wordt gegaan. „Er is geen protocol voor mensen zoals Thomas Markle, of andere familieleden. Ze proberen Meghan Markle te beschermen, maar hoe zit het met alle andere mensen uit haar leven vóór Harry? Zij zijn ook deels lid geworden van de koninklijke familie maar hebben geen enkele houvast. Ze moeten hier echter beter over nadenken, het is een probleem.”

Tags

LADY DIMEGHAN EN HARRYMEGHAN MARKLEPRINS HARRYPRINSES DIANATHOMAS MARKLE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck