Diane Kruger onthult naam van 3-jarige dochter

Door: DitjesDatjes
11-05-2022

Diane Kruger deelt drie jaar na de geboorte van haar dochter de naam van het meisje. De actrice en haar partner Norman Reedus hebben het meisje Nova Tennessee genoemd, vertelt de 45-jarige Kruger bij People.

Het stel deelt online niet veel over hun privéleven en hun enige dochter samen, schrijft Entertainment Tonight over de verlate onthulling. De actrice deelt de naam van haar dochter vanwege haar nieuwe boek, A Name from the Sky. In dit boek vertelt Kruger onder andere hoe zij en haar verloofde tot de naam Nova Tennessee kwamen. Bovendien wil ze lezers in het boekje aan het denken zetten over de betekenis van hun eigen namen.

“Nova betekent in het Latijn ‘nieuw begin’ en een nova-ster blijft veranderen en wordt opnieuw geboren”, legt de actrice bij People uit. Daarmee doelt ze op een ster die in helderheid toeneemt, waardoor het lijkt alsof de ster opnieuw ontstaat. “En we houden van Tennessee en de bergen – daar doen we motorritjes.”

Ook vertelt Kruger dat ze het bijzonder vindt om de wereld door de ogen van Nova te zien. “Er zijn zoveel dingen die je op mijn leeftijd duizend keer hebt gedaan, maar om het weer door haar ogen te zien. Of het nou voor de eerste keer een ijsje halen is of de eerste keer dat ze sneeuw ziet, het heeft iets verfrissends”, zegt de actrice.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD