Dieptepunt bereikt op Steenrijk, Straatarm? ‘Rijke’ dame verdient haar geld op OnlyFans

Veel gedoe weer bij Steenrijk, Straatarm
Door: Charlotte Wijnen
06-10-2022

Kijkers trekken het rijke koppel dat gisteren te zien was in het programma Steenrijk, Straatarm in twijfel. Hoewel het stel zegt dat ze als makelaar in Marbella werken, zijn kijkers erachter gekomen dat ze op een heel andere manier aan hun geld komen…

Het rijke koppel Jaimy en Mira hebben 1750 euro per week om uit te geven en leven als god in het Spaanse Marbella. In tegenstelling tot Lianne en haar drie dochters Lizzy, Isabella en Soraya, die maar 50 euro per week ter beschikking hebben. Het gezin kan hun ogen dan ook niet geloven dat er mensen zijn die zó luxe wonen.

‘Mijn mond valt open van verbazing’

Jaimy legt uit dat hij als makelaar zoveel geld bij elkaar weet te sprokkelen. Zijn vriendin Mira helpt hem daarbij: zij houdt onder andere de social media bij.

Hoewel het stel hun verhaal vol overtuiging brengt, geloven kijkers er niks van. ,,Is dit ‘rijke stel’ echt een makelaar en zijn assistente? Kind is 23, heeft nog nooit in een bus gezeten, je gezicht al zo verbouwd en bent al zo verschrikkelijk verpest. Mijn mond valt open van verbazing”, zo schrijft iemand op Twitter. Maar al snel komt de aap uit de mouw: ,,’Klust wat bij’ op OnlyFans”, weet een kijker.

OnlyFans

Een andere kijker heeft wat rondgekeken op het internet en kwam Mira al snel tegen. ,,Daar gaan we. De bron van hun inkomsten”, schrijft de kijker, die een YouTube-video deelt waar Mira zélf vertelt dat ze een account op OnlyFans heeft.

Meer DenD