Dierendag eindigde bij Verhulstjes in groot drama

Drama voor Gert Verhulst
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Voor iedereen die een huisdier heeft was het gisteren de dag om het in het zonnetje te zetten. Maar voor de Verhulstjes, die dol zijn op hun trouwe viervoeter, eindigde Dierendag in een groot drama.

Voor de Verhulstjes is Dierendag anders verlopen dan verwacht. De familie heeft afscheid moeten nemen van hun trouwe viervoeter Marcel. Het verdrietige nieuws valt de familie zwaar.

‘Je mag gaan rusten’

,,Hij was al een tijdje ziek”, vertelt Gert in zijn talkshow ‘De Tafel Van Vier’. Toch komt het overlijden van Marcel harder aan dan verwacht. Vooral Ellen, de vrouw van Gert, heeft het er moeilijk mee. ,,Zij heeft twee jaar lang dag en nacht voor hem gezorgd.”

Op Instagram plaatst Gert nog een foto samen met Marcel, die echt een plekje binnen het gezin had. ,,Je mag gaan rusten lieve schurk… RIP Marcel Verhulst”, schrijft Gert bij de foto.

Onvoorwaardelijke liefde

Ook Victor en Marie, de kinderen van Gert en Ellen, plaatsen een foto samen met de hond. Volgers leven enorm mee met de familie: onder de berichten stromen de hartverwarmende reacties binnen. ,,Onvoorwaardelijke liefde! Sterkte”, zo reageert iemand.

Tags

AFSCHEIDDE VERHULSTJESDRAMA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck