Dilan Yurdakul over Instagram: ‘Het is naar en ongezond’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Dilan Yurdakul is geen fan van sociale media zoals Instagram. De actrice, onder meer bekend van Goede Tijden Slechte Tijden, vindt het niet fijn dat ze zichzelf erdoor gaat vergelijken met anderen, vertelt ze in VROUW.

,,Instagram vind ik heel naar en ongezond ook”, vertelt Yurdakul. ,,Ik ben geen Instagrammer, maar kijk er weleens op en dan merk ik het direct. Ik word er helemaal in gezogen en voordat ik het weet vergelijk ik mezelf en mijn leven met dat van anderen, dat ook helemaal geen realistisch beeld is.”

Kattenaccount

Hoewel de actrice zelf een account met ruim 80.000 volgers heeft, volgt ze maar één kattenaccount. Toch denkt ze wel te weten waarom Instagram zo’n succes is. ,,Mensen kiezen heel bewust wat ze willen delen. De goede momenten of juist de slechte, maar zelfs die zijn heel bewust gekozen. Ik kan heel slecht tegen die valse kwetsbaarheid. Voor sommige mensen zal het goed werken, als een soort herkenning ofzo, maar voor mij voelt het bij elkaar geraapt.”

Dilan Yurdakul staat vanaf september in het theater met haar eigen muzikale voorstelling genaamd ‘Door de Schaduw Heen’.

Tags

GOEDE TIJDEN SLECHTE TIJDENINSTAGRAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck