Dion Gaus: ,,Ze is aan het doordraaien!”

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De ex-vrouw van PVV-Kamerlid Dion Graus heeft aangifte tegen hem gedaan. Joyce, ook een PVV-medewerkster, beweert dat Dion haar dwong tot seks met andere mannen. Het Kamerlid ontkent alle beschuldigingen.

Manipulatie

,,Ik zag mij genoodzaakt aangifte te doen jegens mijn man, die ik jarenlang volledig vertrouwd heb, vanwege psychisch misbruik alsmede meerdere zedendelicten”, verklaart Joyce aan De Telegraaf. De vrouw beweert dat dat Dion haar via psychische manipulatie heeft laten denken dat ze met seks zijn privé-beveiligers moest betalen.

,,Dat ik slachtoffer ben is een feit waar ik mee zal leren leven, maar het hogere doel is herkenning en erkenning voor gewezen en toekomstige slachtoffers van psychisch geweld en gedwongen seks met derden binnen het huwelijk.”

Behandeling

Graus ontkent alle beschuldigingen. Hij beweert dat Joyce in de war is, en dat ze alles verzint omdat ze niet goed om kan gaan met de scheiding. ,,Er speelt veel meer, ze is helemaal aan het doordraaien”, zegt Graus tegen de krant. De politicus vertelt ook dat zijn ex onder behandeling staat.

In 2014 trouwden Dion en Joyce met elkaar. Geert Wilders van getuige.

Tags

AANGIFTEPRIVEPVVSEKS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck