Dionne reageert hilarisch op kritiek Televizier-Gala

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De presenteerkwaliteiten van Dionne Stax zijn erg tegengevallen. Veel kijkers van het Televizier-Gala afgelopen woensdagavond vonden dat de presentatrice veel te stijf en te keurig overkwam. Daarnaast zouden er pijnlijke stiltes zijn gevallen en stamelde ze. Er werd zoveel over schreven in de media dat Dionne uiteraard zelf ook al die negatieve berichten las.

Haar

Op Instagram reageert Dionne Stax op de kritiek, en gelukkig lijkt ze er best goed mee om te gaan. ,,The day after…gefeliciteerd winnaars! En dank voor alle mooie en ook minder mooie reacties.” De hastags die ze gebruikt zijn #eerstekeer #alsjehaarmaargoedzit #enjejurk #endoorrrrr.  Dionne kreeg namelijk niet alleen veel reacties op haar stijve presenteren, maar ook op haar outfit en haar.

Wat is veel kritische reacties werd genoemd is het Eurovisie Songfestival. De naam van Dionne is al vaak gevallen als het gaat om wie het evenement in 2020 mag presenteren. Zij leek een van de favorieten, maar inmiddels lijkt het erop dat door het Televizier-Gala haar kansen zijn afgenomen.

Van haar eigen volgers kan ze wel steun verwachten. Zij reageren erg lief op haar post en steunen Dionne. ,,Complimenten Dionne”, ,,Je hebt het geweldig gedaan”, ,,Jij sprong er voor mij uit!”, en ,,Ieder begin is lastig maar je deed het heel goed’, schrijven zij.

https://www.instagram.com/p/B3cYD15j9qP/

 

 

Tags

DIONNE STAXEUROVISIE SONGFESTIVALHAARKLEDINGKRITIEKPRESENTERENREACTIETELEVIZIER GALA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie