Dionne Stax afgebrand door collega Toine: ‘Blij dat ze opstapte’

Dionne Stax afgebrand door Toine
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Dionne Stax is compleet afgebrand door Toine van Peperstraten, met wie ze een jaar lang de lunchshow van NPO Radio 1 heeft gemaakt. Dionne stapte afgelopen maart op en daar was Toine eigenlijk alleen maar blij mee.

Dionne Stax en Toine van Peperstraten kregen twee jaar geleden de opdracht om de lunchshow van NPO Radio 1 te gaan maken. Maar na ruim een jaar samen radio te hebben gemaakt, besloot Dionne afgelopen maart om op te stappen vanwege haar drukke tv-werkzaamheden. En in plaats van dat Toine het jammer vond dat Dionne opstapte, was hij eigenlijk enorm opgelucht.

Veel klachten

,,Dionne en ik zijn totaal andere karakters. Ze hadden gehoopt dat we elkaar goed zouden aanvullen, maar als je een duoprogramma gaat maken, dan moet je zorgen dat één plus één veel meer is dan twee”, vertelt Toine in de podcast De Broadcast.

Eigenlijk had Toine niet veel aan zijn collega waardoor het programma heel gereserveerd werd. ,,Wij hadden heel weinig behoefte om elkaar iets te vertellen in de uitzending. En als de rem erop gaat, dan is er geen beginnen meer aan”, legt hij uit.

Daarnaast had Dionne ook nog wat opnames voor de televisie, waardoor Toine vaak alleen zat tijdens de lunchshow. ,,Toen kwamen er ook veel klachten, van: ‘Het is een duoprogramma, maar heel vaak zit er maar eentje.”’

Wel blij met Mischa

Mischa Blok heeft Dionne sinds maart vervangen, en daar heeft Toine veel meer aan, zo vertelt hij. ,,Het is een ontzettende verandering sinds 1 maart met Mischa Blok. Dan merk je wél echt dat één plus één veel meer is dan twee.”

Tags

AFGEBRANDDIONNE STAXNPO RADIO 1TOINE VAN PEPERSTRATEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck