Dionne Stax geraakt om opmerkingen na relatiebreuk

Dionne Stax
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

De verhalen die rondgingen over Dionne Stax na haar relatiebreuk vallen haar zwaar. Een insider onthulde onder meer dat de reden achter de breuk Dionne’s ‘egocentrische’ karakter was. Dionne noemt de verhalen ‘vervreemdend’.

Toen Dionne’s relatie met Sytse op de klippen liep gonsde de geruchten. De oorzaak van de breuk zou volgens een insider volledig aan Dionne te wijten zijn. De ingewijde vertelde aan Privé dat Dionne’s karakter hun relatie de das omdeed. ,,Uiteindelijk is zijn relatie met haar op de klippen gelopen omdat hij niet kon leven met het wat egocentrische karakter van Dionne.”

LEES OOK:

Dionne Stax over ex: ‘Hoopte gelukkig te zijn met hem’

Vervreemdend

Dionne herkent zichzelf totaal niet in deze verhalen, onthult zij in JAN magazine. ,,Als ik dat lees, is dat heel vervreemdend. Alsof het over een vrouw gaat die ik helemaal niet ben,” vertelt Dionne. Ook haar vriendinnen kennen deze Dionne niet.

,,Ik was met twee vriendinnen in Italië op vakantie, we zaten net lekker aan een wijntje, toen er een artikel over mij verscheen dat ik aan hen voorlas. Zij schoten heel hard in de lach omdat het zo idioot was wat er geschreven stond.”

Het verbaast Dionne hoe er over haar werd geschreven. ,,De bottomline van dat artikel was eigenlijk dat er niets goed was aan mij.” De presentatrice lachte als een boer met kiespijn toen ze het artikel las.

,,Mijn vriendinnen moesten heel hard lachen en ik lachte wel mee, maar tegelijkertijd dacht ik ook: dit gaat wel over mij. En dat voelt niet goed.”

Dionne geeft toe het er moeilijk mee te hebben. ,,Ik kan het ook heel vaak wegwuiven en denken: whatever, ik weet zelf wel beter wie ik ben en hoe het is gegaan, maar soms raakt het me toch. Of ik nou wil of niet.”

Tags

DIONNE STAXKRITIEKRELATIEBREUK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck