Dionne Stax in tranen: ‘Dit is nog nooit gebeurd’

Dionne Stax|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Een emotioneel moment voor Dionne Stax. De presentatrice wordt voor het eerst toegezongen. Het nummer wat haar roerde gaat over veranderingen in het leven, iets waar Dionne na haar pijnlijke relatiebreuk veel van herkent.

Er is veel gebeurd in het liefdesleven van Dionne Stax. De oud-nieuwslezeres kreeg in één klap bakken kritiek over zich heen na haar vermeende affaire met Humberto Tan. De oproer was van korte duur, Tan keerde terug naar zijn vrouw en Dionne bleef met lege handen achter.

Ze vond opnieuw de liefde bij chirurg Sytse, maar ook dit liep op de klippen. Hun relatie kwam in zwaar weer nadat Dionne hun relatie onthulde op de radio. Dit schoot bij Sytse in het verkeerde keelgat, hij deed er namelijk alles aan om buiten de schijnwerpers te blijven. Sytse stond zelfs op tegen de rechters en vroeg tevergeefs een foto- en publicatieverbod aan.

Liefdesverdriet

De breuk viel Dionne enorm zwaar. Eerder dit jaar vertelde ze nog vol trots over haar Sytse en hoe verliefd zij op hem was.

,,We hebben het zo fijn samen. Maar eigenlijk geniet ik al enorm van de meest onbenullige dagelijkse dingen. Samen boodschappen doen, samen koken. En dat ik dan ’s ochtends wakker word en we samen ontbijten, en alles bespreken wat ertoe doet.”

Dionne bleek stapelverliefd op haar Sytste, maar hun relatie kende geen gelukkig einde. Sytse zette haar aan de kant en keerde terug bij zijn ex-vriendin.

Een insider vertelde aan Privé dat Dionne er kapot van was. ,,Voor de presentatrice kwam de breuk totaal onverwacht. Naar ik heb begrepen, heeft ze het er behoorlijk moeilijk mee.”

LEES OOK:

Dionne Stax over ex: ‘Hoopte gelukkig te zijn met hem’

Tranen

Op haar Instagram plaatst Dionne een bericht waarop volgers haar van een kwetsbare kant zien. De presentatrice is te gast in het programma van Nick en Simon, ‘3 sterren camping’ en blikt terug op een emotioneel moment.

Als voor haar het nummer ‘Landslide’ van Fleetwood Mac gezongen word, schiet Dionne vol. Het nummer dat gaat over veranderingen in het leven maakt duidelijk wat los bij haar. Op de video is te zien hoe Dionne een traantje wegpinkt en onthult ,,Er heeft nog nooit iemand voor mij gezongen..”

Beeld: screenshot Instagram @dionnestax

Tags

BREUKDIONNE STAXHUMBERTO TANLIEFDESVERDRIETNICK EN SIMONSYTSE OUDKERK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck