Dionne Stax: ‘Mijn liefdesverdriet was vreselijk’

Dionne Stax
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Dionne Stax zit behoorlijk in de put. De 35-jarige presentatrice maakt zich erg zorgen om haar moeder die ernstig ziek is. Daarnaast is zij nog maar nauwelijks hersteld van haar pijnlijke breuk met Sytse. Tijdens een interview met JAN Magazine stroomden de tranen over haar wangen. ,,Liefdesverdriet is vreselijk…”

Het is geen makkelijke tijd geweest voor Dionne. Toen haar relatie op de klippen liep kwamen er van alle kanten geruchten dat dit zou liggen aan Dionne’s ‘egocentrische karakter’. Iets waarin Dionne en haar vriendinnen zich totaal niet in konden vinden. ,,Mijn vriendinnen moesten heel hard lachen en ik lachte wel mee, maar tegelijkertijd dacht ik ook: dit gaat wel over mij. En dat voelt niet goed.”

Verdrietig

De breuk is Dionne niet in de koude kleren gaan zitten, vertelt ze aan JAN Magazine.

,,Het waren verdrietige maanden. We zijn in wederzijds respect uit elkaar gegaan, we hebben ook geen ruzie,” onthult Dionne over de breuk. ,,Maar als je ontdekt dat er geen toekomst meer is, terwijl je dat alle twee heel erg had gehoopt, is dat ontzettend verdrietig.

Dionne is een lange tijd helemaal kapot geweest van de breuk. ,,Liefdesverdriet is vreselijk. De muren komen op je af. We kenden elkaar drie jaar, woonden samen, en nu woon ik weer alleen. Daar moet je dan weer iets leuks van zien te maken. Ik heb een tijd onder de dekens gelegen, maar nu gaat het wel weer.”

Tags

DIONNE STAXRELATIEBREUKVERDRIET

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck