Dionne Stax weer single: vriend laat haar in de steek voor zijn ex

Dionne Stax
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Dionne Stax is weer het middelpunt van een pijnlijk liefdesdrama. Nadat Humberto Tan zijn affaire met Dionne beëindigde keerde hij terug naar zijn vrouw. Dionne leek weer op te krabbelen en werd langzamerhand gelukkig met een nieuwe liefde. Maar nu heeft ook hij haar ingeruild voor zijn ex-vriendin…

Weer een affaire

Dionne’s hart werd veroverd door de 36-jarige arts Sytse. Ze ontmoetten elkaar in een Amsterdamse kroeg en Dionne werd stapelverliefd. Volgens Privé verkeerde de relatie van Sytse in zwaar weer en verliet hij zijn partner kort nadat hij Dionne ontmoette. Hij liet zijn partner achter en ging alleen in een nieuwe woning wonen. Niet helemaal alleen, want Dionne verbleef vanaf dat moment regelmatig bij Sytse. De tortelduifjes hebben hun relatie lang geheim weten te houden. Dionne wilde graag pronken met haar nieuwe liefde, maar haar vriend Sytse wilde absoluut niets met de media en pers te maken hebben.  

Verklapt

Het was meer dan duidelijk dat Sytse wilde dat hun relatie uit de media bleef, maar Dionne kon haar mond niet houden en verklapte tóch het nieuws. Hun geheim kwam uit toen Dionne trots op Radio 538 vertelde dat ze al een jaar lang een nieuwe vriend had. Sytse werd tegen zijn wil in één klap een BN’er, iets waar hij nog tegen gestreden heeft door een foto- en publicatieverbod aan te vragen bij de rechter. Maar dit mocht niet baten.

Scheuren

Het feit dat Dionne de relatie onverwacht verklapte aan heel Nederland, viel absoluut niet in goede aarde bij Sytse. Een insider vertelt aan Privé: ,,Als het aan Sytse had gelegen, dan had Dionne met niemand over hun relatie gesproken en zeker niet in het openbaar op de radio. Nadat dat wel gebeurde, voelde Sytse zich vaak bekeken. Hij vond het vervelend om door wildvreemde mensen over zijn privéleven te worden aangesproken.” De eerste scheuren in de relatie werden toen zichtbaar. ,,Het was alsof Sytse op dat moment afstand begon te nemen van Dionne.”

LEES OOK:

Dionne Stax over ex: ‘Hoopte gelukkig te zijn met hem’

‘Egocentrisch karakter’

Sytse’s frustratie naar Dionne werd steeds erger. Hij kon niet begrijpen dat Dionne deze egoïstische keuze gemaakt had: ,,Ik heb begrepen dat hij enige tijd later tot de conclusie kwam dat hij wat zijn relatie met Dionne betreft te hard van stapel was gelopen. Uiteindelijk is zijn relatie met haar op de klippen gelopen omdat hij niet kon leven met het wat egocentrische karakter van Dionne.”

Dit heeft hun relatie de das omgedaan, vertelt de insider. Haar acties waren onvergeeflijk voor Sytse en hij werd weer in de armen van zijn ex-vriendin geduwd: ,,Uiteindelijk is hij om die reden weer alleen verder gegaan. Wat later is hij teruggekeerd bij zijn partner vóór Dionne. Voor de presentatrice kwam de breuk totaal onverwacht. Naar ik heb begrepen, heeft ze het er behoorlijk moeilijk mee.”

Tags

AFFAIREDIONNE STAXHUMBERTO TANRELATIEBREUKVREEMDGAAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck