Directeur Willy Wonka Experience biedt opnieuw excuses aan na sof

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

De directeur van de Willy Wonka-experience in Glasgow is na eerdere excuses opnieuw door het stof gegaan vanwege de tegenvallende ervaringen die de speciale exhibitie uitlokte bij bezoekers. De zogenoemde Willy’s Chocolate Experience moest bezoekers de ervaring geven alsof ze door de echte chocoladefabriek van het personage uit het boek van Roald Dahl liepen, maar dat viel vies tegen.

In plaats van chocoladefonteinen en optredens van Oompa Loompas die in de fabriek werken, was het warenhuis waar de Experience werd gehouden amper versierd en moesten twee vrouwen met groene pruiken doorgaan voor de kleine mensjes. Chocolatier Willy Wonka zelf werd gespeeld door acteur Paul Connell die met zijn rode haar en dito baard zelf ook meer op een Oompa Loompa leek. Het leverde de organisatie veel kritiek op.

Na eerdere excuses heeft directeur Billy Coull dus opnieuw sorry gezegd voor de kwalitatief teleurstellende Experience. “Ik wil ten eerste mijn oprechte excuses aanbieden aan iedereen die naar dit evenement uitkeek. Ik begrijp de teleurstelling en frustratie die dit heeft veroorzaakt, dat spijt mij oprecht”, deelt hij op Facebook.

“Het is belangrijk voor mij om duidelijk te maken dat de organisatie en beslissingen rondom dit evenement uitsluitend mijn verantwoordelijkheid waren. Ik wil duidelijk maken dat iedereen die extern is ingehuurd of hulp heeft aangeboden, niet verbonden is aan mij of het bedrijf”, vervolgt Coull. De directeur belooft iedereen hun geld terug te geven. “Ik wil van deze ervaring leren. Jullie steun en begrip betekenen alles voor mij op dit moment.”

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck