Dirk in het nieuw gestoken

Dirk-personeel in het niuw gestoken.|Dirk in het nieuw gestoken
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Ditjes en Datjes

Dirk is in het nieuw gestoken. Alle medewerkers in de supermarkten van Dirk van den Broek dragen sinds afgelopen week nieuwe werkkleding: fris met rode accenten en voorzien van de paraaf van oprichter Dirk van den Broek. En niet onbelangrijk: de kleding is duurzaam geproduceerd.  

,,Het was tijd voor een opfrisbeurt van onze werkkleding”, vertelt Juliëtte Vermeij, functioneel beheerder bij Dirk. ,,De medewerkers dragen nu bijna 100% circulaire kleding. De Dirk-collectie is gemaakt van oude kleding, oude PET-flessen, oceaanplastic en biologisch katoen. Zelfs de oude werkkleding wordt in de toekomst gebruikt voor nieuwe kleding!”

Juliëtte is trots op deze ontwikkeling. ,,Met de productie van de nieuwe kleding besparen we 96% water, 20% CO2 en 36% energie ten opzichte van de oude kleding. Dat maakt de nieuwe Dirk-kleding heel bijzonder.” 

Ook de paraaf van oprichter Dirk van den Broek is terug te vinden op de werkkleding. ,,Erg leuk om zijn handtekening er weer bij te hebben. Dat benadrukt echt het familiegevoel van Dirk. Voor ons is dat erg belangrijk.” 

De favoriete outfit van Juliëtte? ,,Dat is denk ik die van de teamleider. Ook vind ik de vesten echt een leuke en comfortabele toevoeging.” 

ZIEN! Kijk HIER naar de nieuwe outfit van Dirk

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck